Behandlingar

Frisyrklippningar

För de som tycker det är kul att variera sig med de olika trenderna i hårmodet och gör lite mer drastiska frisyrklippningar.
Klipp dig var 4:e-6:e vecka.Här behöver man inte tänka så mycket på om håret är slitet eller ej, mer på om man är sugen på en ny frisyr.
Kortare frisyrer bör  underhållas lite oftare med klippning för frisyrens hållbarhet/utseende, till skillnad från ett långt hår där man mer fokuserar på vård till håret.Vi arbetar med klassika klipptekninker med regler samt kreativa klippningar utan regler där det är tycke ock smak som sätter sin prägel på formen.

 

Långhårs Klippning

Vill man ha långa längder så bör man klippa sig för var 8:e–10:e vecka, så det inte blir för sällan så man underhåller topparna. Så när det gått ca 2,5 månad så klipper man endast max 1 cm (eller bara det yttersta som verkligen behövs). Då förhindrar man att topparna på hårstrået klyvs.Om man inte klipper av den kluvna toppen fortsätter håret att klyvas högre upp.. Detta är särkilt viktigt att tänka på till de kunder som färgar ,bleker och permenentar håret.

Barn Klippningar 

Barn upp till ca 5 år kan få sitta i vår fräcka bil och bli klippta ,om de vill ,annars fungerar det också att få sitta i mamma/pappas knä .Vi brukar avsluta med färgspray och klubba för de som vill.För att underlätta, se gärna till att barnens hår är rent och genom kammat innan ni kommer.

Styling

Du är välkommen till oss för att få en tvätt med hållbar föning,Nyhet är att vi varit på fön kurs och lärt oss en ny blowdry tekniken.
Den traditionella läggningen utför vi också.

 

Uppsättningar

Baluppsättning tar ca 1h,en snabb inprovning ingår.

Bruduppsättning ,vi kan sätta i krona, diadem,slöja,blommor,löshår för utfyllnad mm
(Kunden har själv med dekorationer,om inte annat bestäms).
Beräknad tid för brud är  2h-3h, +inprovning.

  

Färgningar

Hos oss väljer vi ut den färgnyans som bäst framhäver din personlighet samt ger dig en fräschare look. Kalla eller varma färger, mörka eller ljusa nyanser är rekomenderat av oss för vad som passar bäst till din hudton och stil. Ibland kan man bryta av med några slingor i en modenyans för att förstärka frisyren. Vi använder oss av färger från: Goldwell, Nectaya (grönare allternativ), KC professionals, Daviness ,Matrix .
Innan behandling ska håret helst inte vara nytvättat,då blir hårbotten skyddad av det naturliga fettet. Undvik gärna silikoner i dina produkter vid färgning,det kan annars göra att färgen inte fäster.
Vi har utväxt service (max 2cm ) till ett rabatterat pris för dig som vill underhålla din utväxt och alltid vara snygg i håret.

 

LjusFärgning

Dessa färger är unika då den ljusar upp högst 6 steg samt färgar in nyans i samma process.Ljusfärgningar fungerar endast på naturliga pigment dvs ofärgat hår,(annars är det blekning/avfärgning som gäller.)Är man mörkare i sin naturliga färg än en 7:a så kan man räkna med att det blir en varmare guldig ton. För de som är väldigt mörka i sig själva krävs det slingor mellan ljusarefärgningen samt en nyansering ovanpå om man önskar ett kallare/askigare resultat.


MörkareFärgning/Färgning

Vill du ha mörkare ,något ljusare eller annan nyans på håret?
Vi kommer  tillsammans överens om vad som passar bäst för dig och ditt hår beroende på önskat resultat. Vi väljer bland toning,intensiv toning ,oxidationsfärg,beroende på tidigare behandlingar  t.e.x porösiteten i håret, önskat resultat, önskad hållbarhet och om vi behöver gråhårstäcka.

 

Utväxtfärgning

Håret växer fort och utväxten är där fortare än fort,så vi har en "utväxt service" (max 1-2cm ) till ett rabatterat pris för dig som vill underhålla din utväxt kontinuerligt och alltid ha en snygg färg i håret.

 

Färg + Sling/avancerad färgteknik

I denna kategorin kan göra många olika typer av färgningar i kombination.
Vi använder olika färger för önskat resultat.
Exempel:
Ljusfärg+slingor samt nyansering.
Ombrefärgning/dipdye(ex.mörkare upptill vid hjässan med fin övergång till ljusare längder. 
Ljusa slingor(alt.modefärger)+mörka slingor(alt.modefärger), samt bottenfärg.Man kan välja OLAPLEX-uppgradering om så önskas.

 

Folieslingor

Med folieslingor så kan man få precis så lite eller mycket slingor man önskar.Man kan också blanda i olika färger bl.a mörka, ljusa, modefärger samt mixade slingor.
Priset kan  förändras pga. extra produkt eller större tidsåtgång.
OLAPLEX-uppgradering rekommenderas varmt av oss om ni ska bleka slingor.

 

Slingor i hätta

Detta är en teknik som används för de  som t.ex vill ha jättemånga ljusa slingor i en naturlig effekt, eller till de hår som är så pass korta att det kan vara svårigheter med att applicera folieslingor. Hätta kan även användas till att lägga i mörkare slingor om man t.ex vill dämpa ner en jätteblond ton. Det går inte att lägga olika färger på slingorna, så detta gäller för endast en färg. 
OLAPLEX-uppgradering rekommenderas varmt av oss om ni ska bleka slingor.

 

Avfärgning

Avfärgning kan vara en svår process då det tar lång tid att avveckla konstgjorda pigment,så man kan inte gå från mörk till platinablond på en och samma dag.Vi avfärgar med både avfärgningsmedel som bara tar bort konstgjorda pigment,men ibland måste man ta till en blonderings tvätt också.En nyansering efter brukar även behövas.

Avfärgningsmedel kan ni också få köpa med hem så att håret är lite förberett  för att göra slingor när ni kommer tillbaka .OBS! Avfärgningsmedel fungerer inte på svart hår,utan då krävs det blekning.

OLAPLEX-uppgradering rekommenderas varmt av oss om ni ska avfärga håret.

 

 

 

 

Blondering

Vill du ljusa upp så många steg att en färg inte räcker till? I denna behandling ingår nyansering för att få en nyans på det blonda som passar dig.Nyanseringen försluter också hårstrået så man får en bättre och glansigare kvalite. Blondering är en behandling som tar mycket på håret och förändrar strukturen på hårstrået, så har man känsligt hår rekomenderar vi inte helblekning.
Vi har utväxt service (max 2cm ) till ett rabatterat pris för dig som vill underhålla din utväxt och alltid vara snygg i håret.

 

Permanent 

Trött på ett platt hår utan volym?
Då är detta är en behandling för dig som önskar ett lockigt hår. När man permanetar man bryter man bindningar i håret för att sedan binda dem igen i sin nya form. Vi använder oss utav olika rullningtekniker bl.a spiralrullning, E6, tegelsten m.m beroende på önskat resultat Vi har även stöd permanent för dig som inte vill ha så mycket.

Vi har permantenter som är ph neutrala för skonsam lock,traditionella alkaliska för mer fast lock.

 

Rakpermanent

Har du självfall och frissigt hår så kan vi göra en varm rakpermanent.
Håret blir så rakt att det inte behöver plattas efter duschen.
Varm rakpermanent kan göras var 6 månad.Vill du inte vänta så länge kan 
man göra en Kall rakpermanent när utväxten börjar locka sig.
Varm rakpermanent tar ca 4h att göra och en kall ca 2h.

 

Form3D behandling 

Har du jobbiga virvlar eller en platt lugg/över hår?Då kan detta vara något för dig.Tar endast 20 min extra tid i samband med din klippning.

  

OLAPLEX

Intensivvård- en djupare behandling som endast finns att göra på salong!

 Olaplex är fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur. Olaplex återskapar brutna svavelbindningar (S-S) i hårstrukturen. Bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling. 


VAD ÄR OLAPLEX? 

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt.

HUR FUNGERAR DET? 

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbryggorna i håret. Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbryggorna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. 

HUR ANVÄNDS DET? 

Olaplex är en produkt som du kan använda i samband med alla kemiska behandlingar. Blanda i Olaplex Bond Multiplier No.1 i färgen eller blekningsmedlet och vårda håret med Olaplex Bond Perfector No.2, när du har sköljt färgen eller blekningsmedlet ur håret. Du kan också ge Olaplex-vård som en helt separat, intensivvårdande tjänst. Mellan behandlingarna kan kunden underhålla Olaplex-behandlingens verkan med Olaplex Hair Perfector No.3 hemma. 

KOMPATIBILITET MED OLIKA HÅR OCH PRODUKTER 

Olaplex fungerar med alla hårtyper och hår i olika skick. Vare sig din kunds hår är tunt och skandinaviskt, tjocka och naturligt lockiga eller asiatiskt kommer Olaplex att reparera och stärka håret. Olaplex fungerar utmärkt i både kraftigt behandlat och helt obehandlat hår. Olaplex kan användas med färg-, bleknings- och permanentprodukter i alla serier.

Olaplex gör färgningsresultatet ännu mer fantastiskt. Olaplex är en ny sorts kemi, som varje gång gör håret starkare och i bättre skick.


LÅNGTIDSEFFEKTER
En återkommande fråga är om upprepade behandlingar med Olaplex påverkar framtida färgbehandlingar på grund av uppbyggnad på håret. Svaret är; frekvent användning påverkar endast håret att bli bättre och bättre.

 

Inpackningar

Inner effectkur Goldwell-Lanza keratin healingkur-
-OLAPLEX -MALIBU C Hårcocktail

Är en längre behandling av inpackning där vi först gör en djuprengöande shamponering med hårbottens massage samt en kur anpassad för ditt hårs behov.  Det kan vara att det saknas bl.a fukt eller proteiner.Ditt hår kan bli lugnat ,eller få mer volym.Håret får mer glans och blir lättare att hantera.Det behöver ca 10 min i verkningstid för inpackningen att  verka.
NYHET !MALIBU C Hårcocktail speciellt anpassad till hitt hår.

Snabb kur
Detta är ett serum som appliceras i håret och stannar kvar vid torkning.Snabbkur är ett perfekt alternativ för den stressade kunden då det inte tar någon extra tid.,utan torkar in i håret.

 

Ögonpaket

 Frans & ÖgonbrynsFärgning samt en forming av bryn.
 

 

Fransfärgning

Passar till alla som önskar sig mörkare fransar och håller upp till cirka 4.v. Hållbarheten kan variera pga av hur mycket man tvättar och rengör fransarna.Vi har svart & brun färg.
                              

Brynfärgning

Finns i olika färger från blond,brunt,svartmahogny m.m. Detta beroende på vad du som kund vill ha,samt vad som passar till din frisyr och stil.



Plockning av bryn

Bryn framhäver ansiktet och ansiktsform och kan formas med pincett.

 

 

 

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
#PerfomanceExplanation#
Marknadsföring
#MarketingExplanation#